Rundtur i vindkraftsprojektet Hästkullen samt informationsmöte om vindkraftsprojekten Hästkullen och Björnlandhöjden

Vi vidtar försiktighetsåtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer för covid-19. Vänligen observera att genomförandet av dessa aktiviteter kan förändras, alternativt ställas in helt, vid uppdaterade rekommendationer.

Välkomna att delta i en rundtur i vindkraftsprojektet Hästkullen söndagen den 22 november.

Under en busstur guidas ni runt i projektområdet och får se både helt och delvis resta vindkraftverk samt ges möjlighet att ställa frågor till ansvariga för projektet. För att ge så många som möjligt tillfälle att delta kommer flera turer att äga rum under dagen. Vi räknar med avgångar kl. 09 och 13. Ett par dagar innan rundturen kommer samtliga anmälda kontaktas och tilldelas en tid för rundtur. Samtliga bussturer startar och slutar vid Viksjö Folkets Hus.

Max. antal deltagare vid varje busstur är av försiktighetsskäl 25 st. Föranmälan är obligatorisk.

För er som av någon anledning inte vill eller kan åka buss kan vi av säkerhetsskäl tyvärr inte erbjuda möjlighet att genomföra rundturen i eget fordon.

Plats: Samling vid Viksjö Folkets Hus, Gammelgården, Viksjö.
Tid: Söndag den 22 november, exakt tid meddelas senare.
Anmälan: Anmäl dig senast fredag den 13 november till Lisa Svanemar via lisa.svanemarfredriksson@rwe.com eller 073-087 94 70.

Vi bjuder också in till ett informationsmöte om vindkraftsprojekten Hästkullen och Björnlandhöjden i Folkets Hus onsdagen den 9 december.

Där får du träffa representanter för Nysäter Wind som presenterar hur bygget av vindkraftsparkerna Hästkullen och Björnlandhöjden fortskrider. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor kring projekten.

Vi bjuder på fika.

Antalet deltagare vid informationsmötet är begränsat till 50 st. Föranmälan är obligatorisk.
Först-till-kvarn principen gäller vid anmälan.

För den som inte har möjlighet att delta fysiskt, ges möjlighet att delta i mötet digitalt via Skype. Även till det digitala mötet är föranmälan obligatorisk. Länk till det digitala mötet distribueras till anmälda dagen innan mötet.

Kom ihåg att meddela i er anmälan om ni önskar delta i mötet fysiskt eller digitalt.

Plats: Viksjö Folkets Hus, Gammelgården, Viksjö.
Tid: Onsdag den 9 december kl. 18.30.
Anmälan: Anmäl dig senast onsdag den 2 december till Lisa Svanemar via lisa.svanemarfredriksson@rwe.com eller 073-087 94 70.

Varmt välkomna till bägge aktiviteter!

Magnus Kullberg
för
Nysäter Wind AB

Fler nyheter

Aktivitet i Hästkullen

Arbetena med vägar och fundament för Hästkullen har fortsatt under sommaren. För närvarande är ca 110 personer sysselsatta med anläggningsarbetena. Till sin hjälp har dom

Läs mer »

Arbetet fortsätter med nya vägar!

På Hästkullen I modul 3 byggs väg mot vindkraftverk H47. Dessutom har överblivna massor invid norra transformatorstationen flyttats och återanvänts som terrassmaterial för väg mot

Läs mer »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och få notiser om nya nyhetsinlägg

Loading